Informatie over CORONA PANDEMIE in BRAZILIË

ANVISA - Agência Nacional de Vigilância Sanitária

Opgericht bij wet 9.782, van 26 januari 1999, is de Anvisa een autarchie onder een speciaal regime, met hoofdkantoor en locatie in het Federaal District en aanwezig op het hele nationale grondgebied door de coördinatie van havens, luchthavens, grenzen en entrepots.

Het institutionele doel ervan is de bescherming van de volksgezondheid te bevorderen door de controle van de productie en consumptie van producten en diensten die onderworpen zijn aan sanitair toezicht, met inbegrip van de omgevingen, processen, inputs en technologieën die daarmee verband houden, evenals de controle van havens, luchthavens, grenzen en entrepots. ANVISA is verantwoordelijk voor de keuring en vrijgave of weigering van vaccins.
Declaração de Saúde do Viajante (DSV)


Bélgica-Zaventem


Travel Restrictions for Brasil (TAP)
 

JOHNS HOPKINS CORONAKAART (MAPA MUNDIAL DE CORONA)

De JOHNS HOPKINS MEDICAL UNIVERSITY in de VS verzamelt en rubriceert wereldwijd door regeringsinstanties vrijgegeven informatie over de CORONAPANDEMIE, met name de aantallen besmette, overleden en herstelde personen per land en soms per regio. De informatie wordt wereldwijd als referentie gebruikt.

European Centre for Disease Prevention and Condrol (ECDC)

Globaal overzicht van de risicoclassificatie (COVID-19 Situation Dashboard)

PERNAMBUCO CONTRA CORONA
Deze site van de regering van de braziliaanse staat PERNAMBUCO is een weergave van de maatregelen die door de regering van Pernambuco zijn ingesteld, het verloop van de pandemie en de bestrijding daarvan. De site is de meest actuele bron van informatie voor reizigers naar Brazilië en de Pernambucanos zelf. 

Raadpleeg (12)  kaarten en rubriceringen van de coronagevallen (meerdere bronnen)


-->